Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na hlívě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 836 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 1,07 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,55 g |
– cukry | 8,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřových plátků (kýta, kotlet, plec) | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 300 g 300 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |