Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na hlívě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie836 kJ /
200 kcal
Bílkoviny10,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,26 g
Tuky1,07 g
– nasycené0,65 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,01 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,55 g
– cukry8,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřových plátků (kýta, kotlet, plec) Vepřová kýta
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 300 g 300 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 300 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2.5 g
sůl, pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.