Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeská bramborová omáčka s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 312 kJ /
1 509 kcal
Bílkoviny43,61 g
– z toho živočišné bílkoviny3,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky39,74 g
– nasycené24,62 g
– nenasycené13,56 g
–– mononenasycené10,95 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,43 g
Vláknina56,56 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy216,59 g
– cukry17,60 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g hříbků (čerstvých nebo mražených) Hřib čerstvý 500 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.