Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapří hranolky zase jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 269 kJ /
1 976 kcal
Bílkoviny81,92 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,20 g
Tuky37,24 g
– nasycené8,68 g
– nenasycené18,50 g
–– mononenasycené12,10 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,95 g
Sůl4,84 g
Sacharidy301,10 g
– cukry24,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší vykostěný kapr ( - viz poznámka) Kapr
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
400 g 400 g strouhanky Strouhanka pšeničná 400 g
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce čerstvých nebo mražených bylinek (pažitka, petrželka, oregano)
olej na smažení. Olej řepkový
1 1 velký selský jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička bílého vína Víno bílé suché
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
1 hrst 1 hrst pažitky Pažitka čerstvá
1 1 jarní cibulka nakrájená najemno Cibulka jarní čerstvá
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hlávka 1 hlávka salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1-2 1-2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
med Med nepasterovaný
vinný ocet Ocet vinný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.