Nutriční hodnoty (Nepečený tvarohovo-pudinkový dortík s jahodami a želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 713 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 106,45 g |
– nasycené | 67,30 g |
– nenasycené | 33,63 g |
–– mononenasycené | 27,80 g |
–– polynenasycené | 5,83 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 193,01 g |
– cukry | 153,41 g |
––– laktóza | 34,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polotučného tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
50-60 g 50-60 g moučkového cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | 55 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku bez vaření | Puding v prášku | |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
180-200 ml 180-200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 190 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
110 g 110 g dětských piškotů | Piškoty | 110 g |
400 g 400 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
jahody na ozdobení | Jahody čerstvé | |
1 sáček 1 sáček jahodového ovocného želé (Galaretka) | ||
cukr (podle návodu) | Cukr bílý | |
topping | ||
šlehačka | Šlehačka 35% | |
máta (nebo meduňka) | Máta peprná list čerstvá |