Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 984 kJ /
474 kcal
Bílkoviny3,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky21,35 g
– nasycené13,49 g
– nenasycené7,40 g
–– mononenasycené6,56 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,12 g
Vláknina4,85 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy64,33 g
– cukry42,33 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Na vymazání jednoporcové zapékací misky - 4 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské
1 lžička 1 lžička strouhanky Strouhanka pšeničná 5 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořicového cukru nebo vanilkového nebo vanilkový + trošku skořice, cukr dle potřeby Cukr skořicový 2.5 g
lžičku lžičku sekaných ořechů nebo mandlí - možno i kokos Vlašské ořechy
lžička lžička rozinek - kdo co má rád Rozinky
25 g 25 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 25 g
25 g 25 g moučkového cukru Cukr bílý 25 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
hery nebo jiného tuku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.