Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 984 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 21,35 g |
– nasycené | 13,49 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 6,56 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 64,33 g |
– cukry | 42,33 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Na vymazání jednoporcové zapékací misky - 4 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | |
1 lžička 1 lžička strouhanky | Strouhanka pšeničná | 5 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořicového cukru nebo vanilkového nebo vanilkový + trošku skořice, cukr dle potřeby | Cukr skořicový | 2.5 g |
lžičku lžičku sekaných ořechů nebo mandlí - možno i kokos | Vlašské ořechy | |
lžička lžička rozinek - kdo co má rád | Rozinky | |
25 g 25 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 25 g |
25 g 25 g moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
hery nebo jiného tuku | Margarín |