Nutriční hodnoty (Budapešťská "netradiční" z Cottage a tvarohu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 20,68 g |
– nasycené | 6,69 g |
– nenasycené | 8,11 g |
–– mononenasycené | 5,82 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 3,32 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 41,80 g |
– cukry | 31,85 g |
––– laktóza | 13,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu - použila jsem domácí z Tibet. kefírového mléka | Kefír | 250 ml |
2 PL 2 PL Rama Creme Bonjour | Margarín | |
3 PL 3 PL sladkého kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1 PL 1 PL kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
2 KL 2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 1 velká hrst nasekané nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 nakrájené masité papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
180 g 180 g sýra Cottage | Cottage | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |