Nutriční hodnoty (Rybí kari s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 921 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 14,90 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 9,30 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 16,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rabího filé | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |