Nutriční hodnoty (Romadůžková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 34,03 g |
– nasycené | 10,71 g |
– nenasycené | 16,50 g |
–– mononenasycené | 9,90 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 942 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 19,05 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Romadůžek | Romadur 40 % t. v s. | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
2 2 uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
50-100 g 50-100 g měkkého salámu | Měkký salám | 75 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
nasekaný libeček nebo hladkolistá petrželka | Libeček čerstvý | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový |