Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Romadůžková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 201 kJ /
526 kcal
Bílkoviny34,79 g
– z toho živočišné bílkoviny32,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky34,03 g
– nasycené10,71 g
– nenasycené16,50 g
–– mononenasycené9,90 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 830 mg
Sodík 942 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy19,05 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Romadůžek Romadur 40 % t. v s.
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
2 2 uvařené brambory Brambor zimní 100 g
50-100 g 50-100 g měkkého salámu Měkký salám 75 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
nasekaný libeček nebo hladkolistá petrželka Libeček čerstvý
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.