Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 036 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,92 g |
Tuky | 49,69 g |
– nasycené | 8,38 g |
– nenasycené | 40,50 g |
–– mononenasycené | 12,17 g |
–– polynenasycené | 28,33 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 91,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 103,10 g |
– cukry | 41,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rajčata (větší) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 cibule (malé) | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 červená kapie (menší) | Paprika červená čerstvá | |
1 1 žlutá kapie (menší) | Paprika žlutá čerstvá | |
20 dkg 20 dkg červených fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření Kabajaki (může být i jiné) | Provensálské koření | |
3 lžíce 3 lžíce citrónového oleje | Olej citronový | 45 ml |