Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 036 kJ /
1 204 kcal
Bílkoviny43,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,92 g
Tuky49,69 g
– nasycené8,38 g
– nenasycené40,50 g
–– mononenasycené12,17 g
–– polynenasycené28,33 g
––– omega 30,80 g
Vláknina91,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy103,10 g
– cukry41,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 rajčata (větší) Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
3 3 cibule (malé) Cibule čerstvá 210 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 červená kapie (menší) Paprika červená čerstvá
1 1 žlutá kapie (menší) Paprika žlutá čerstvá
20 dkg 20 dkg červených fazolí Fazole červená ledvina 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření Kabajaki (může být i jiné) Provensálské koření
3 lžíce 3 lžíce citrónového oleje Olej citronový 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.