Nutriční hodnoty (Jahodová polévka s kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 323 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 21,05 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,57 g |
–– mononenasycené | 4,49 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 61,25 g |
– cukry | 61,25 g |
––– laktóza | 22,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jahod | Jahody čerstvé | 600 g |
500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
100-150 ml 100-150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |