Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová polévka s kefírem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 323 kJ /
555 kcal
Bílkoviny24,20 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky21,05 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené6,57 g
–– mononenasycené4,49 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,24 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy61,25 g
– cukry61,25 g
––– laktóza22,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jahod Jahody čerstvé 600 g
500 ml 500 ml kefíru Kefír 500 ml
1 1 vanilkový pudink bez vaření Puding v prášku
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
moučkový cukr Cukr bílý
100-150 ml 100-150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.