Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívané hovězí hrudí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 724 kJ /
2 085 kcal
Bílkoviny131,08 g
– z toho živočišné bílkoviny121,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky143,43 g
– nasycené69,16 g
– nenasycené36,46 g
–– mononenasycené31,41 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,67 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 885 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy64,86 g
– cukry10,46 g
––– laktóza3,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí hrudi (v celku) Hovězí krkovice 500 g
4 plátky 4 plátky toustového chleba Toast pšeničný bílý 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
8 plátků 8 plátků sušené šunky Pršut
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
muškátový květ Muškát květ sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.