Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková "kefírovka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 970 kJ /
471 kcal
Bílkoviny35,47 g
– z toho živočišné bílkoviny33,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,61 g
Tuky21,73 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené8,80 g
–– mononenasycené6,34 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,11 g
Vláknina1,58 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 750 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy32,57 g
– cukry21,04 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 květáku i s košťálem Květák čerstvý
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
1/2 litru 1/2 litru vody Voda 500 ml
1/2 litru 1/2 litru kefíru Kefír 500 ml
1 1 zarovnaná PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr na dochucení Cukr bílý
1 PL 1 PL sekaného kopru (kdo nemá rád, nedá) Kopr nať čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.