Nutriční hodnoty (Lehký ovocný řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 158 kJ / 1 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 61,36 g |
– nasycené | 14,74 g |
– nenasycené | 28,44 g |
–– mononenasycené | 22,49 g |
–– polynenasycené | 5,95 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 269,84 g |
– cukry | 201,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
8 lžic 8 lžic cukru | Cukr bílý | 200 g |
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
jahody | Jahody čerstvé | |
mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
1 1 želatina červená extra tužící | Želatina cukrářská | |
1 1 tvaroh (250 g) | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 hrst 1 hrst strouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% |