Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký ovocný řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 158 kJ /
1 950 kcal
Bílkoviny78,24 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,80 g
Tuky61,36 g
– nasycené14,74 g
– nenasycené28,44 g
–– mononenasycené22,49 g
–– polynenasycené5,95 g
––– omega 30,22 g
Vláknina2,64 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 797 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy269,84 g
– cukry201,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
8 lžic 8 lžic cukru Cukr bílý 200 g
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 88 g
marmeláda Marmeláda jahodová
jahody Jahody čerstvé
mandarinky Mandarinka čerstvá
1 1 želatina červená extra tužící Želatina cukrářská
1 1 tvaroh (250 g) Tvaroh polotučný
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 hrst 1 hrst strouhané čokolády Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.