Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé vepřové kolínko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 932 kJ /
4 525 kcal
Bílkoviny259,19 g
– z toho živočišné bílkoviny255,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,19 g
Tuky375,73 g
– nasycené105,21 g
– nenasycené270,41 g
–– mononenasycené195,22 g
–– polynenasycené75,19 g
––– omega 30,15 g
Vláknina13,93 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 6,74 g
Sůl16,00 g
Sacharidy23,98 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřových kolen Vepřové koleno bez kosti 1500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
1 1 hřebíček Hřebíček
1 1 lžička kuliček jalovce Jalovec sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu Kmín 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
pár kuliček kuliček celého pepře Pepř černý
4 l 4 l vody Voda 4000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.