Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 268 kJ /
303 kcal
Bílkoviny7,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky11,31 g
– nasycené1,71 g
– nenasycené9,42 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,02 g
Sůl30,00 g
Sacharidy40,37 g
– cukry10,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí kýta Jehněčí kýta
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
libeček Libeček čerstvý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
libovolný vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.