Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky - po bavorsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 224 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 8,56 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 372,70 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250 g 250 g bramborové moučky -Solamylu | Bramborový škrob | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |