Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na pórku s pečenými brambory a uzenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 811 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
Tuky | 11,46 g |
– nasycené | 0,78 g |
– nenasycené | 9,82 g |
–– mononenasycené | 6,93 g |
–– polynenasycené | 2,89 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 10,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,00 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 Kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
8 8 Brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 Pórky | Pórek čerstvý | |
1 PL 1 PL Oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky Česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
Texaské koření není pálivé (tj. směs: paprika, česnek, cibule, paprika uzená !, tymián, petržel, rajčata, kmín mletý, pepř, curry, sůl) | Koření Argentina | |
Pažitka | Pažitka čerstvá |