Nutriční hodnoty (Záhorácký závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 85,49 g |
– nasycené | 41,44 g |
– nenasycené | 42,67 g |
–– mononenasycené | 36,21 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 25,83 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 58,95 g |
– cukry | 23,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty (nebo krkovičky) | Vepřová kýta | |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
8 lžic 8 lžic kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |