Nutriční hodnoty (Štrúdl s rebarborou, jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 862 kJ / 2 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 171,96 g |
– nasycené | 108,17 g |
– nenasycené | 59,70 g |
–– mononenasycené | 54,36 g |
–– polynenasycené | 5,34 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 122,15 g |
– cukry | 97,80 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
2 krabičky 2 krabičky polohrubé mouky (od másla) | Mouka pšeničná polohrubá | |
300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 2 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
200 ml 200 ml rozpuštěného másla na pomazání | Máslo kravské | 200 g |