Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 877 kJ /
1 883 kcal
Bílkoviny274,16 g
– z toho živočišné bílkoviny262,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,66 g
Tuky55,77 g
– nasycené10,92 g
– nenasycené33,53 g
–– mononenasycené26,21 g
–– polynenasycené7,32 g
––– omega 31,03 g
Vláknina33,73 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,29 g
Sůl2,70 g
Sacharidy60,00 g
– cukry26,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 kg 1-1,5 kg vepřového masa vcelku (kotleta, krkovice) Vepřová kýta 1250 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 3 jarní cibule i s natí Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
kmín Kmín
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 45 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.