Nutriční hodnoty (Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 877 kJ / 1 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 262,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,66 g |
Tuky | 55,77 g |
– nasycené | 10,92 g |
– nenasycené | 33,53 g |
–– mononenasycené | 26,21 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 33,73 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 26,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 kg 1-1,5 kg vepřového masa vcelku (kotleta, krkovice) | Vepřová kýta | 1250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 jarní cibule i s natí | Cibule čerstvá | 210 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |