Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 990 kJ /
3 105 kcal
Bílkoviny246,96 g
– z toho živočišné bílkoviny243,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky221,35 g
– nasycené99,68 g
– nenasycené111,72 g
–– mononenasycené90,51 g
–– polynenasycené21,21 g
––– omega 30,38 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 4,22 g
Sůl8,63 g
Sacharidy27,50 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího pupku Hovězí pupek 1000 g
1 1 polévková lžíce pepře čtyř barev Pepř barevný
1/2 1/2 kávové lžičky rychlosoli Praganda Rychlosůl
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
20 dkg 20 dkg uzené slaniny Špek 200 g
3 3 vařená vejce Vejce slepičí 210 g
hl. mouka Mouka pšeničná hladká
režná nit

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.