Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovácké laty aneb bramborové placky s povidly a mákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 765 kJ /
422 kcal
Bílkoviny10,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina11,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,48 g
– cukry5,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
540 g 540 g uvařených brambor Brambor zimní 540 g
200 200 g hladké mouky (a trochu na vyválení) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
povidla Povidla
mletý mák smíchaný s cukrem Mák modrý mletý
cukr moučka na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.