Nutriční hodnoty (Slovácké laty aneb bramborové placky s povidly a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,48 g |
– cukry | 5,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
540 g 540 g uvařených brambor | Brambor zimní | 540 g |
200 200 g hladké mouky (a trochu na vyválení) | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
povidla | Povidla | |
mletý mák smíchaný s cukrem | Mák modrý mletý | |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý |