Nutriční hodnoty (Pečené nové brambory s dipem z kozího sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 071 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 200,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
olej | Olej řepkový | |
2 kelímky 2 kelímky kozího pomazánkového sýra (s příchutí česneku) | Sýr hrudkový kozí | |
1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
česnek | Česnek čerstvý |