Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené nové brambory s dipem z kozího sýra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 071 kJ /
973 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl3,00 g
Sacharidy200,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg nových brambor Brambor raný 1000 g
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
olej Olej řepkový
2 kelímky 2 kelímky kozího pomazánkového sýra (s příchutí česneku) Sýr hrudkový kozí
1 1 malý bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
bazalka Bazalka čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.