Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebírka z Kolkovny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 838 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny41,41 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,41 g
Tuky105,08 g
– nasycené21,74 g
– nenasycené63,89 g
–– mononenasycené49,35 g
–– polynenasycené14,54 g
––– omega 32,37 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy8,30 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového boku s kostí Vepřový bok 800 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
50 ml 50 ml piva (může být jak světlé, tak černé) Pivo světlé 10ᵒ 50 ml
25 ml 25 ml oleje Olej řepkový 25 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana (dle chuti) Oregano sušené 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu (dle chuti) Rozmarýn sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.