Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudingová bublanina z 1 vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 312 kJ /
4 616 kcal
Bílkoviny77,73 g
– z toho živočišné bílkoviny21,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,30 g
Tuky145,99 g
– nasycené15,56 g
– nenasycené120,16 g
–– mononenasycené84,11 g
–– polynenasycené36,05 g
––– omega 310,67 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy733,28 g
– cukry362,38 g
––– laktóza18,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 Zlatý klas (nebo vanilkový puding) Puding v prášku
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová kůra (nebo i šťáva) Citronová kúra čerstvá
700 g 700 g třešní či jiného ovoce Třešně čerstvé 700 g
kokos na vysypání plechu Kokos strouhaný
olej na vymazání plechu Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.