Nutriční hodnoty (Pudingová bublanina z 1 vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 312 kJ / 4 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
Tuky | 145,99 g |
– nasycené | 15,56 g |
– nenasycené | 120,16 g |
–– mononenasycené | 84,11 g |
–– polynenasycené | 36,05 g |
––– omega 3 | 10,67 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 733,28 g |
– cukry | 362,38 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 Zlatý klas (nebo vanilkový puding) | Puding v prášku | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová kůra (nebo i šťáva) | Citronová kúra čerstvá | |
700 g 700 g třešní či jiného ovoce | Třešně čerstvé | 700 g |
kokos na vysypání plechu | Kokos strouhaný | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový |