Nutriční hodnoty (Chalupářský koláč (Cottage pie))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 599 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 40,07 g |
– nasycené | 8,01 g |
– nenasycené | 27,20 g |
–– mononenasycené | 19,12 g |
–– polynenasycené | 8,08 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 12,95 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 68,60 g |
– cukry | 14,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 velká cibule najemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev nakrájená na menší kostičky | Mrkev čerstvá | 50 g |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
300 ml 300 ml hovězího vývaru (stačí jeden bujon) | Vývar hovězí | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské |