Nutriční hodnoty (Bramborová pomazánka na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 11,38 g |
– nasycené | 1,94 g |
– nenasycené | 7,31 g |
–– mononenasycené | 5,33 g |
–– polynenasycené | 1,98 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 32,05 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice (lze i ochucená se zeleným pepřem) | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 žloutek (lze vynechat, i když to spojuje) | Vaječný žloutek | 23 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka černého pepře | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
1 Pl 1 Pl kečupu ostrého | Kečup ostrý | 15 ml |
1 PL 1 PL kečupu sladkého | Kečup sladký | 15 ml |
1 KL 1 KL worchestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |