Nutriční hodnoty (Houbové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 30,80 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 14,08 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 21,10 g |
– cukry | 3,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olej | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
250 g 250 g žampionů (nebo i lesních hub) | Žampion čerstvý | 250 g |
4 4 vajíčka (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 280 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
solamyl | Bramborový škrob |