Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 846 kJ /
680 kcal
Bílkoviny42,96 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,24 g
Tuky30,80 g
– nasycené7,76 g
– nenasycené14,08 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,11 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 426 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy21,10 g
– cukry3,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olej Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
250 g 250 g žampionů (nebo i lesních hub) Žampion čerstvý 250 g
4 4 vajíčka (uvařené natvrdo) Vejce slepičí 280 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
solamyl Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.