Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná ryba na víně (Maroko))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 529 kJ /
1 561 kcal
Bílkoviny134,53 g
– z toho živočišné bílkoviny126,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,04 g
Tuky66,70 g
– nasycené14,87 g
– nenasycené48,75 g
–– mononenasycené34,93 g
–– polynenasycené13,82 g
––– omega 34,38 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,62 g
Sacharidy54,21 g
– cukry18,01 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 dkg 70 dkg naporcované ryby (kapr, tonstolobik) Treska filet 700 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 lžíce 2 lžíce jemně přesekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
0,3 l 0,3 l bílého vína Víno bílé suché 300.00001192092896 ml
citronová šťáva z jednoho citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička sardelové pasty Sardelová pasta 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.