Nutriční hodnoty (Zapékaná ryba na víně (Maroko))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 529 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 66,70 g |
– nasycené | 14,87 g |
– nenasycené | 48,75 g |
–– mononenasycené | 34,93 g |
–– polynenasycené | 13,82 g |
––– omega 3 | 4,38 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 54,21 g |
– cukry | 18,01 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 dkg 70 dkg naporcované ryby (kapr, tonstolobik) | Treska filet | 700 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně přesekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
0,3 l 0,3 l bílého vína | Víno bílé suché | 300.00001192092896 ml |
citronová šťáva z jednoho citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička sardelové pasty | Sardelová pasta | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |