Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s protlakem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 899 kJ /
1 171 kcal
Bílkoviny92,10 g
– z toho živočišné bílkoviny87,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,02 g
Tuky69,14 g
– nasycené29,04 g
– nenasycené32,94 g
–– mononenasycené26,36 g
–– polynenasycené6,58 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 2,52 g
Sodík 1,18 g
Sůl2,90 g
Sacharidy42,52 g
– cukry10,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř bílý mletý (dle chuti) Pepř bílý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
5 ks 5 ks žampionů Žampion čerstvý
50 g 50 g slaniny (špeku) Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml vývaru (vody) Vývar masový 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.