Nutriční hodnoty (Krůtí bylinková játra s porkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 843 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 10,46 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 5,45 g |
–– mononenasycené | 2,59 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,09 g |
– cukry | 1,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g krůtích jater (lze i kuřecí či jiná) | Játra krůtí | 200 g |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka - nejlépe čerstvé, lze mražené - asi 1 PL PL každé bylinky | Petržel nať čerstvá | |
1 PL 1 PL drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 PL 1 PL oregana | Oregano sušené | 15 g |
1 PL 1 PL majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 1 co nejtenčí pórek - na tom záleží, co nejtenčí | Pórek čerstvý | |
olej (nejlépe slunečnicový) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
(U bylinek i koření - množství je orientační, spíš se řídíme chutí, každý má rád jinou chuť. | Petržel nať čerstvá | |