Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 062 kJ /
5 512 kcal
Bílkoviny103,00 g
– z toho živočišné bílkoviny42,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,32 g
Tuky178,80 g
– nasycené50,68 g
– nenasycené120,98 g
–– mononenasycené82,40 g
–– polynenasycené38,58 g
––– omega 32,63 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 935 mg
Sůl2,92 g
Sacharidy863,30 g
– cukry359,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 2 vanilkové pudinky (prášek) Puding v prášku 80 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
jahody (čerstvé, mražené nebo kompotované) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.