Nutriční hodnoty (Jemný tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 923 kJ / 4 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,86 g |
Tuky | 197,66 g |
– nasycené | 52,56 g |
– nenasycené | 131,40 g |
–– mononenasycené | 93,39 g |
–– polynenasycené | 38,01 g |
––– omega 3 | 6,70 g |
Vláknina | 19,45 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 584,53 g |
– cukry | 280,88 g |
––– laktóza | 45,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
0,5 0,5 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
0,25 hrnku 0,25 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk (na vymazání formy) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hrubá |