Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemný tvarohový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 923 kJ /
4 762 kcal
Bílkoviny151,47 g
– z toho živočišné bílkoviny112,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,86 g
Tuky197,66 g
– nasycené52,56 g
– nenasycené131,40 g
–– mononenasycené93,39 g
–– polynenasycené38,01 g
––– omega 36,70 g
Vláknina19,45 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 818 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy584,53 g
– cukry280,88 g
––– laktóza45,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
0,5 0,5 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
750 g 750 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 750 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
0,25 hrnku 0,25 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk (na vymazání formy) Margarín
hrubá mouka (na vysypání formy) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.