Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třípatrový Mořský dort s mušlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 739 kJ /
9 020 kcal
Bílkoviny179,70 g
– z toho živočišné bílkoviny121,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,65 g
Tuky635,00 g
– nasycené311,45 g
– nenasycené289,28 g
–– mononenasycené238,04 g
–– polynenasycené51,25 g
––– omega 311,17 g
Vláknina34,55 g
Cholesterol 3,92 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,70 g
Sacharidy629,25 g
– cukry350,80 g
––– laktóza33,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
125 g 125 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 125 g
4 balíčky 4 balíčky instantního capuccina Cappuccino
broskvová marmeláda Marmeláda broskvová
falešná marcipánová hmota Fondán
2 lžíce 2 lžíce kakaa na Kakao prášek 50 g
bonboniéra Mořské plody (belgické pralinky celkem 40 ks) Bonbon čokoládový
kompotované broskve Broskev zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.