Nutriční hodnoty (Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,04 g |
Tuky | 23,50 g |
– nasycené | 14,38 g |
– nenasycené | 8,62 g |
–– mononenasycené | 7,65 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,58 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 6,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 Rybí filety | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
5 snítek 5 snítek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 listy 2 listy šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
100 g 100 g sýr tvrdý | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 10 g |
Nové brambory | Brambor raný | |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín drcený | Kmín mletý |