Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s cibulovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 247 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
Tuky | 12,11 g |
– nasycené | 3,12 g |
– nenasycené | 5,83 g |
–– mononenasycené | 4,11 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 70,50 g |
– cukry | 19,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa (kýta, krkovice ap.) | Vepřová kýta | |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
100 g 100 g uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
horký masový vývar | Vývar masový | |
1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |