Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s klobásou a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 443 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 33,20 g |
– nasycené | 7,07 g |
– nenasycené | 17,27 g |
–– mononenasycené | 15,03 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kotlety (nakrájené na plátky) | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
1 1 Ostravská klobása | Klobása | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
4 4 velké žampióny | Žampion čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
grilovací koření (s bylinkami) | Grilovací koření | |
2 2 hovězí bujóny | Bujón hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |