Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s kabanosem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 914 kJ /
1 175 kcal
Bílkoviny43,03 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,03 g
Tuky56,79 g
– nasycené25,72 g
– nenasycené30,12 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené14,42 g
––– omega 31,24 g
Vláknina24,44 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,22 g
Sacharidy113,75 g
– cukry21,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 Větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
80 g 80 g rýže Rýže bílá 80 g
sůl Sůl mořská
3 lžičky 3 lžičky oleje Olej řepkový 15 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky (dala jsem půl sladké a půl pálivé) Paprika červená sušená 1 g
1 1 500 ml vývaru (použila jsem hovězí gurmánský bujon od maggi) Vývar hovězí
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu (může být i čerstvý) Tymián sušený 5 g
200 g 200 g kabanosu Párek vepřový 200 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.