Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řapíková variace)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 903 kJ /
694 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky48,44 g
– nasycené12,14 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené30,84 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 30,16 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,58 g
– cukry41,30 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 stonků 6-8 stonků řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
hrst hrst sušených brusinek (nebo rozinek) Brusinky sušené
2 hrsti 2 hrsti nahrubo nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
trs hroznového vína (červené nebo růžové) Hroznové víno čerstvé
300 ml 300 ml bílého smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
citronový pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje extra virgin (nebo sezamový) Olej olivový 40 ml
1 lžíce 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 hrsti 2 hrsti slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.