Nutriční hodnoty (Gratinované brambory z Francie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 033 kJ / 2 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 116,70 g |
– nasycené | 78,30 g |
– nenasycené | 33,45 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 216,30 g |
– cukry | 33,90 g |
––– laktóza | 21,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g brambor | Brambor zimní | 1200 g |
300 g 300 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
300 ml 300 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |