Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinované brambory z Francie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 033 kJ /
2 398 kcal
Bílkoviny107,40 g
– z toho živočišné bílkoviny83,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky116,70 g
– nasycené78,30 g
– nenasycené33,45 g
–– mononenasycené30,00 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,57 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,80 g
Sacharidy216,30 g
– cukry33,90 g
––– laktóza21,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g brambor Brambor zimní 1200 g
300 g 300 g goudy Gouda 45% t. v s. 300 g
sůl Sůl mořská
300 ml 300 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.