Nutriční hodnoty (Kefírovo-broskvová dřeň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 604 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 5,30 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 2,10 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 240,30 g |
– cukry | 204,30 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zralejších broskvínebo jiného ovoce,co máte | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
3 dl 3 dl kefíru | Kefír | 300 ml |
1 dl 1 dl citronového sirupu | Sirup citronový | 100 ml |
(komu nevadí cukr přidá) | Cukr bílý | |
4 PL 4 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |