Nutriční hodnoty (Fazolový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 258 kJ / 2 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,98 g |
Tuky | 59,28 g |
– nasycené | 8,74 g |
– nenasycené | 42,31 g |
–– mononenasycené | 28,82 g |
–– polynenasycené | 13,49 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 52,80 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 302,59 g |
– cukry | 21,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
75 75 – 100 ml vlažné vody | Voda | |
200 g 200 g červené uvařené fazole | Fazole bílé | 200 g |
300 g 300 g ve šlupce uvařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 hrst 1/2 hrst petrželové ňate | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |