Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 258 kJ /
2 213 kcal
Bílkoviny92,02 g
– z toho živočišné bílkoviny16,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,98 g
Tuky59,28 g
– nasycené8,74 g
– nenasycené42,31 g
–– mononenasycené28,82 g
–– polynenasycené13,49 g
––– omega 33,01 g
Vláknina52,80 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy302,59 g
– cukry21,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
75 75 – 100 ml vlažné vody Voda
200 g 200 g červené uvařené fazole Fazole bílé 200 g
300 g 300 g ve šlupce uvařených brambor Brambor zimní 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 hrst 1/2 hrst petrželové ňate Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.