Nutriční hodnoty (Coleslaw 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 006 kJ / 1 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,07 g |
Tuky | 107,21 g |
– nasycené | 14,60 g |
– nenasycené | 84,25 g |
–– mononenasycené | 26,71 g |
–– polynenasycené | 57,54 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 107,21 g |
– cukry | 98,22 g |
––– laktóza | 6,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku majonézy | Majonéza | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku podmáslí | Podmáslí | 62.5 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
2,5 lžíce 2,5 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 37.5 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |