Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 815 kJ /
434 kcal
Bílkoviny37,80 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky16,52 g
– nasycené10,81 g
– nenasycené5,68 g
–– mononenasycené4,45 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 895 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy28,26 g
– cukry8,48 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vepřových plátků Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
cibule Cibule čerstvá
lžička lžička oleje (nebo 50 g slaniny) Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvý pár listů listů libečku Libeček čerstvý
kapusta hlávková Kapusta hlávková čerstvá
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
100 g 100 g uzeného sýru Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
voda na podlití Voda
lžička lžička másla Máslo kravské
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 2 g
300 g 300 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 300 g
cibule Cibule čerstvá
slanina dle chuti Špek
1/4 lžičky 1/4 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 1.25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.