Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 16,52 g |
– nasycené | 10,81 g |
– nenasycené | 5,68 g |
–– mononenasycené | 4,45 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 28,26 g |
– cukry | 8,48 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vepřových plátků | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
lžička lžička oleje (nebo 50 g slaniny) | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvý pár listů listů libečku | Libeček čerstvý | |
kapusta hlávková | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
100 g 100 g uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
voda na podlití | Voda | |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
slanina dle chuti | Špek | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská |