Nutriční hodnoty (Bylinkový chleba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 646 kJ / 3 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,48 g |
Tuky | 77,76 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 53,05 g |
–– mononenasycené | 41,67 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 462,52 g |
– cukry | 34,65 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1/2 1/2 kávové lžičky cukru | Cukr bílý | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
svazek svazek bylinek | Petržel nať čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 28 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
2 2 kávové lžičky soli | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá sůl na posypání | Sůl mořská |