Nutriční hodnoty (Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 34,29 g |
– nasycené | 4,66 g |
– nenasycené | 29,62 g |
–– mononenasycené | 24,96 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,36 g |
– cukry | 74,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 gramů kozího sýra - 2 porce | Sýr hrudkový kozí | |
80 g 80 g salátu rukola nebo nebo libovolný salát | Salát hlávkový čerstvý | 80 g |
60 gramů 60 gramů jahod (jiné ovoce) | Jahody čerstvé | 60 g |
35 ml 35 ml Aceto - balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 35 ml |
2 -3 lžíce 2 -3 lžíce lesního medu | Med nepasterovaný | 90 g |
35 ml 35 ml olivového oleje | Olej olivový | 35 ml |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská |