Nutriční hodnoty (Pařížské kostky černobílé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 733 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
Tuky | 154,49 g |
– nasycené | 47,33 g |
– nenasycené | 93,60 g |
–– mononenasycené | 66,60 g |
–– polynenasycené | 27,00 g |
––– omega 3 | 1,61 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 749 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 342,15 g |
– cukry | 208,75 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
50 g 50 g tmavé čokolády (nejlépe tyčinka Ledové kaštany) | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
2 plátky 2 plátky másla (pokud máte šlehačku o tučnosti vyšší než 33 % není potřeba máslo přidávat) | Šlehačka 35% | |
pikantní džem | Marmeláda z červeného rybízu |