Nutriční hodnoty (Klatovský báč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 806 kJ / 2 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,48 g |
Tuky | 37,74 g |
– nasycené | 13,74 g |
– nenasycené | 18,57 g |
–– mononenasycené | 11,33 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 28,88 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 448,88 g |
– cukry | 53,90 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
5 dl 5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla se škvarky | Škvarky | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sádlo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové |