Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klatovský báč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 806 kJ /
2 583 kcal
Bílkoviny98,96 g
– z toho živočišné bílkoviny27,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,48 g
Tuky37,74 g
– nasycené13,74 g
– nenasycené18,57 g
–– mononenasycené11,33 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,70 g
Vláknina28,88 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy448,88 g
– cukry53,90 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 dl 5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce sádla se škvarky Škvarky 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
majoránka Majoránka sušená
sádlo na vymazání pekáče Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.