Nutriční hodnoty (Kefírová"chlebovka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 801 kJ / 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 41,21 g |
– nasycené | 11,81 g |
– nenasycené | 23,05 g |
–– mononenasycené | 15,64 g |
–– polynenasycené | 7,40 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 7,26 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 36,59 g |
– cukry | 26,77 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL tuku (použila jsem sádlo) | Margarín | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 KL 1 KL celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 krajíce 4 krajíce staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 l 1 l vařící vody | Voda | 1000 ml |
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu nebo 1 masox | Bujón zeleninový | 20 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 l 1/2 l kefíru | Kefír | 500 ml |
1/2 hrsti 1/2 hrsti celerové nati | Petržel nať čerstvá | |
1/2 hrsti 1/2 hrsti petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
uvařené kroupy jako vložka do polévky | Kroupy ječné |