Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová"chlebovka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 801 kJ /
669 kcal
Bílkoviny35,61 g
– z toho živočišné bílkoviny33,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky41,21 g
– nasycené11,81 g
– nenasycené23,05 g
–– mononenasycené15,64 g
–– polynenasycené7,40 g
––– omega 30,41 g
Vláknina7,26 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,93 g
Sacharidy36,59 g
– cukry26,77 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL tuku (použila jsem sádlo) Margarín 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 KL 1 KL celého kmínu Kmín 5 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 krajíce 4 krajíce staršího chleba Chléb pšeničný kváskový
1 l 1 l vařící vody Voda 1000 ml
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu nebo 1 masox Bujón zeleninový 20 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 l 1/2 l kefíru Kefír 500 ml
1/2 hrsti 1/2 hrsti celerové nati Petržel nať čerstvá
1/2 hrsti 1/2 hrsti petrželové nati Petržel nať čerstvá
uvařené kroupy jako vložka do polévky Kroupy ječné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.