Nutriční hodnoty (Žravé řezy trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 878 kJ / 2 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 32,36 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 15,04 g |
–– mononenasycené | 11,40 g |
–– polynenasycené | 3,64 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 458,60 g |
– cukry | 272,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
1/2 l 1/2 l šťávy z kompotu doplněné vodou | Šťáva z kompotu | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce ovocného sirupu (šťávy) | Sirup citronový | 30 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
ovoce | Jahody čerstvé |