Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žravé řezy trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 878 kJ /
2 361 kcal
Bílkoviny54,88 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,16 g
Tuky32,36 g
– nasycené7,76 g
– nenasycené15,04 g
–– mononenasycené11,40 g
–– polynenasycené3,64 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 465 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy458,60 g
– cukry272,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukr krupice Cukr bílý 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 cukr vanilkový Cukr vanilkový
1/2 l 1/2 l šťávy z kompotu doplněné vodou Šťáva z kompotu 500 ml
2 lžíce 2 lžíce ovocného sirupu (šťávy) Sirup citronový 30 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.